Tuli vähän kiire saada Ludde puhtaaksi = valkoiseksi :) Pesin siis poitsun koulun jälkeen ja föönasin. Föönaus ei onneksi kestänyt pitkään sillä karvaa on huomattavasti vähemmän viime kertoihin nähden. On toi lyhyt turkki kyllä helppo, muttei kyllä läheskään yhtä hieno kuin leijonaleikkaus..

Mätsäriin päästiin autolla. Ilmottauduin Ludden kanssa junnuihin (junior handleriin) ja isoihin rotukoiriin.
Ekana Annette Relander piti puheen ja sitten alkoi kehät. Junnut ja isot koirat alkoivat samaan aikaan, mutta tietysti eri kehissä :) Onneksi olin pyytänyt, että meidät laitetaan isoissa koirissa loppupäähän ettei mene päällekkäin.
Junior handlereitä oli yhteensä 11 ja monen näköistä ja kokoista koiraa. Tuomari pyysi handlereitä menemään kierroksen yhdessä ja sitten yksi koirakko kerrallaan kehään tekemään jonkun kuvion. Tuomari teetätti meillä Ludden kanssa kolmio, meni ihan ok:sti. Kulmat olis voinu olla terävämmät ja Ludde ehkä hitusen pirteämpi. Ludde jaksoi seistä hyvin vaikkei olla treenattu pitkään aikaan. Muutenkin olen ihan tyytyväinen Ludden suoritukseen. Tulos: JH3
Palkinnoksi saatiin ruusuke, säkki ruokaa, kakkapussirullan-pidike ja lakua ( viimeinen oli minulle =D )
                                                                                          
Meille tuli tosi kiire isoihin koiriin ja jouduttiin kirjaimellisesti juoksemaan sinne. Multa oli loppunut namit junnukehässä enkä kerennyt hakemaan lisää kehien välissä, joten isoihin mentiin sitten tyhjin käsin.
Meillä oli parina tosi hieno afgaaninvinttikoira. Ludde oli jo väsähtänyt, kun aloitettiin juoksemaan kierrosta. Sitä ei enää kiinnostanut ja namienkaan avulla en pystynyt Luddea innostamaan.. Siispä yritin luotsata meidät joten kuten kunniallisesti tilanteesta läpi. Tulos: sininen nauha, ei saatu jatkopaikkaa sinisten kehässä.

      1858237.jpg  1858242.jpg