Talvi on tullut. Maa on jäässä ja hieman lumen peitossa. Ja aah, kurakelit ovat poissa, ainakin vähän aikaa. Helpommalla pääsee, kun ei tarvitse jokaisen lenkin jälkeen tulla tassupesun kautta sisälle.
 
Koiratanssia silmälläpitäen olemme temppuilleet päivittäin jonkun verran. "Pomppu" on jo melkein hallussa! Sormi merkkiä ollaan karsimassa pois, koska mielestäni käsimerkit ovat mukava olla alussa uutta asiaa opeteltaessa tukena äänelle(/käskysanalle). Tämä siis minun mielipiteeni ja tästä minä tykkään, siitä en tiedä onko se haitaksi nopeammalle oppimiselle tms. mutta eipä tässä mitään kiirettä ole.

Ajoin trimmerillä takatassujen varpaat samalla tavalla kuten villakoirilla ajetaan. Ei tehnyt mieli ajella koko takapäätä vielä, mutta käytännön syistä pääsyin tähän ratkaisuun. Käytännöllistä, muttei mitenkään erityisen silmiä hivelevää. Naamakarvat on myös taas luhennetty. On se jännää, että viikset kasvavat monta kertaa nopeampaa kuin muu karva. Ne törröttivät taas hauskasti ennen naamatrimmiä. :-)