Ajattelin mennä tokoilemaan aamulla. Pakattiin muovirasiaan nakkeja ja rasia laukkuun. Ludde oli mukana toimituksessa, yllätysyllästys :D Lähdettiin ulos, päämääränä koirapuiston takakenttä. Poikettiin matkanvarrella Reporangassa katsomassa ruokasäkkejä, koska entinen säkki on huvennut jo lopuilleen. Taitaa olla merkinvaihdon aika, jälleen kerran. Ludde on niin nirso, ettei meinaa syödä oikeen mitään papanoita, mutta nyt saatiin hyviä neuvoja ruuan suhteen!
 
Reporangasta mentiin koirapuistolle, mutta siellä oli niin paljon koiria, että ajattelin treenata puiston parkkipaikalla —takakentällä olisi ollut liikaa häiriötä. Otin sivulle tuloa, maahanmenoa ja lyhyttä suoraa seuraamista. Sivulletulosta palkkana nami ja seuraaminen nami/leikki. Oli ihan ok, mutta kontakti välillä vähän hukassa, mikä parani  loppua kohden.
 Treenattiin vain ~10 min. ja sitten vein Ludden koirapuistoon riekkumaan. Koiria oli tosi paljon, mutta kunnon rähinöiltä vältyttiin. Normaalia välienselvittelyä kyllä oli koirien välillä. Rotukirjo oli suuri kuin myös koko erot. Luddella on paha tapa alistaa pikkukoiria, niin myös tänään. Haluan karsia sitä pois, joten jouduin puuttumaan aina välillä Ludden puuhiin. Tänään kuitenkin ymmärsi jo vähän nopeammin, että ei on ei. > Viime viikolla otettiin Ludden kanssa vähän yhteen, kun ei oikein meinannut mennä ymmärrykseen että pienet koirat jätetään rauhaan ja muutenkin tehdään niinkuin minä sanon. Eli vähän on ollut uhmaa koiruudessa..liekkö kevät sekoittanut pojan aivoja..?
 
*Lähden ostamaan kameraa niin jatkan illemmalla*


Koirapuistolla oltiin reilu tunti ja sitten lähdettiin kotiin. Käveltiin Kivenlahden läpi ja jäätä pitkin Laurinlahteen. Jäällä oli ihan mielettömän kaunista ja Ludde sai olla vapaana.

~Kamera hankittu~