Käytiin uusimassa rokotuksia viime perjantaina. Ludde käyttäytyi ihailtavan rennosti. Ekaa piikkiä se ei edes huomannut ja kun toinen piikki laitettiin ihosta läpi Ludde vilkaisi mua kulmien alta. Ja siinä se olikin jo. Eläinlääkärillä ei ollut muuta huomautettavaa paitsi se, että korvat voisi nyppiä vähän useammin. (on nimittäin taas ihan karvassa) Sanoi, ettei ole punaiset eikä korvatulehduksenkaan merkkejä ole, mutta kannattaa nyppiä ennen kuin niitä tuleekaan.
Nypin niitä karvoja sieltä korvan uumenista ja nyt niitä on paljon vähemmän. Operaatio jatkuu vielä huomisen :) Luddella tuntuu kasvavan tosi nopeasti korvaan tuuheasti karvaa. En tiedä onko muilla portugeeseilla sama riesa..? Toivon, että ei. Korvien nyppiminen ei nimittäin ole ainakaan minun lempipuuhaa, jos saa valita mitä koiran kanssa tekee. Turkin laittaminen on sen sijaan ihanaa.

Tällainenkin suhteellisen ajankohtainen asia;
päästiin Ludden kanssa Kivekon "naksutin tottelevaisuus" -kurssille. Olisin halunnut mennä agilityn alkeisryhmään, mutta ylläri se oli jo täynnä. Uskon, että naksuttelu on kanssa ihan mielenkiintoista, tosin ei välttämättä ihan se "mun juttu". Haluan kuitenkin olla avaramielinen tottisjutuissa, koska kaikki on mulle uutta ja haluan oppia erilaisia koulutusmetodeita.
Kurssi alkaa vasta ensi kuussa, mutta sitä kuitenkin innolla odottaen.

         1238618355_img-d41d8cd98f00b204e9800998e