Tänään oli kevään toinen mätsäri. Vinttikoiraradalla oli aika paljon koiria ja aivan ihana aurinkoinen sää! Mentiin samalla kokoonpanolla kuin Viikkiin eli minä & Ludde ja Linda & Lulu. Paikalla oli myös Laura & Leia.
 
Me ilmottauduttiin Lindan kanssa sekä junior handleriin että isoihin koiriin. Luultiin, että meidän kehässä ennen junnuja olisi ollu isojen rotujen pennut, mutta ne olikin toisinpäin. Meille tuli kauhea kiire vaihtaa näyttelyhihnat eikä keretty kampaamaan koiria :P Tuomari puhui englantia ja suomea sekaisin. Kuviot ja koiran iän pyysi suomeksi ja palautetta saatiin englanniksi. Oli kiva saada neuvoja, koska niitä harvoin saa.
No alun häslinki ei haitannut, sillä molemmilla meni ihan hyvin. Oltiin Ludden kanssa JH2 ja Linda&Lulu JH3 :) Molemmat saivat ruusukkeet ja pussit naudannahkaisia kepakoita koirille.
 
 Seuraavaksi koitti Leian pentuluokka. Isojen rotujen pennuilla oli sama tuomari kuin junior handlerissa. Leia tuli hinenosti PUN3 :) !

 Isoja koiria oli vähän vajaa 50 ja me oltiin ihan loppupäässä, joten saatiin odotella omaa vuoroa. Oltiin vähän taktikoitu ilmottautumisissa ja päästetty yksi koira väliin, koska ei ole kiva olla kaveria vastaan. -> ja molemmilla on mahdollisuus saada punaiset nauhat ;D Ensin kehässä kävi Linda&Lulu tuloksena punainen nauha.
 
Sitten oli Ludden vuoro ja tuomari tykkäsi siitäkin punaisen nauhan verran.  Myös tästä kehästä sai palutetta ja jopa paperimuodossa! Lapussa oli neljä arvosteltavaa asiaa ja kolme vaihtoehtoa ( ERI, EH, H ) Ludden lappu:
¤Koiran kunto: ERI
¤Luonne: ERI
¤Esiintyminen: ERI
¤Esittäminen: ERI    eli kaikista kohdista tuli paras mahdollinen

 Punaisten kehässsä tuomari otti jatkoon molemmat aina viiden parhaan joukkoo. Lulu tipahti, koska sijoittujia oli vain neljä, mutta Ludde jatkoi ja sijoittuikin sitten neljänneksi. :)

 Aivan mahtava päivä kertakaikkiaan! :)
 Tuloksena siis JH2 ja isoissa roduissa PUN4.

1241298677_img-d41d8cd98f00b204e9800998e