Eilen oli puunauspäivä ja Luddesta tulikin hieno. Ennen pesua käytiin lenkillä ja uskaltauduttiin vielä meren jäälle, varmaan viimesiä kertoja tänä talvena. Ludde nautti mielettömästi kun sai olla vapaana ja juosta miten tahtoi ja seurata jälkiä. Se juoksikin koko aika ristiinrastiin ja koko aika nenu kiinni maassa. Oli ilo seurata sen touhuja. Se kun ei yleensä ole niin kiinnostunut itekseen vapaana juoksentelusta..

Sunnutaina aamutoimet tehtiin normaalisti ja lähdettiin ajelemaan vasta puoli yhdeksän aikoihin Tamperetta kohti.
Tuomarina junior handlerissä oli Erica Bakker van de Woestijne Alankomaista. Hän teetti kaikilla T-kirjaimen, joka meni meillä ihan sujuvasti. Muuten oli aika sähellystä mun osalta ja tuomarin edessä seisotus meni vähän sinnepäin....takajalat asettu koko aika huonosti :D Ei päästy jatkoon tällä suorituksella ja en ihmettele. Tänään olisi tarvittu todellista nappisuoritusta. SM-osakilpailuun osallistui vanhempien luokkaan 51 !

Ens lauantaina mennään Kaapelitehtaalle Villakoirien erkkariin junnuilemaan. Otan kaiken irti tästä vuodesta :) Sielä saattaa tulla kummeksuvia katseita, kun lampsitaan ton vesipuudelin kanssa oikeidein puudeleiden sekaan! Onneksi Linda ja Lulu tulee myös niin ei olla ainakaan ihan ainoita "väärän rotuisia".