Hiihtoloman jälkeen ei ole tapahtunut mitään erikoista.. Ludwig on pesty pariin otteeseen, koska on se ollut niin likainen. Herra on nimittäin ollut tallilla mun mukana ja kotiin rultaessa turkki on kokenut värinvaihdoksen valkoisesta ruskeaan.. :)
Ollaan tässä lähiviikkoina tehty vähän pidempiä lenkkejä kuin normaalisti iltaisin. Usein ollaan kävelty nyt 1,5 tuntia, kun normaalisti menee tunti tai vähän vajaa. Lenkkeilyn saralla tehdään uusia aluevalloituksia, mutta se tuppaa olemaan vähän hankalaa. Kaikki kävelytiet parin kilometrin säteellä on jo tosi tuttuja.. koiran kanssa tutustuu omaan asuinalueeseensa tosi tarkasti ! :D Siksi ollaankin käyty nyt kauempana, mukavaa vaihtelua nähdä uusia paikkoja, vaikka on meillä muutenkin valinnan varaa. Pystytään lähtemään kotoota mihin ilmansuuntaan tahansa ja metsän jämäkin on ihan tien toisella puolella.

Vähäsen on treenattukin, mutta todellakin vähäsen. Näyttelykuvioita tehtiin viime viikonloppuna muistin virkistykseksi. Pitäis ostaa nahkainen näyttelyhihna...
Nyt on alkanut iskeä taas kunnolla jokakeväinen TOKO-innostus. Kalenteri ei  vaan vaikuta yhtä innostuneelta...ihan täynnä seuraavat pari viikkoa viikonloput mukaan lukien. Noh, kyllä sitä aikaa saa aina jostain vähäsen nippastua ja lenkin aikana ollaan jääty välillä tokoilemaan hetkeksi, jos on tultu johonkin tottikseen hyvin soveltuvaan paikkaan.
 
Lauantaina odottaa taas pesu, sillä ollaan menossa sunnuntaina Tampereen kv:seen. Tosin "pelkästään" junior handleriin.