Lauantaina mentiin junnuilemaan Kaapelitehtaalle villakoirien erikoisnäyttelyyn. Mentiin julkisilla ja löydettiin helposti Kaapelitehtaalle. MUTTA ei katsottu Lindan kanssa osoitetta kunnolla ja päädyttiin väärälle puolelle taloa, jossa oli TATUOINTImessut tai jotain vastaavaa.... Lähdettiin aika kiireen vilkkaan etsimään toista sisäänkäyntiä!
Hieman hävetti.
 
  Löyty  kuitenkin se oikea sisäänkäynti ja päästiin kuivaamaan ällöttävän kuraisia ja märkiä koiria. Luddella oli kyllä kurapuku, mut kyllähän ne tassut oli silti aika kurassa. Luddea katsottiin nenänvartta pitkin niin kuin olin vähän osannut arvatakkin.. ei tajunnut kaikki että Ludmu on ihan eri rotua... Noh jotkut sentään tajusivat ja osa tuli kysymäänkin :)

   Junior handler meni ihan hyvin. Nyt tuntui luontevammalta tää händlläys kuin Tampereella. Pitkä tauko näyttelyistä teki silloin tehtävänsä. Jouduttiin Ludden kanssa ensimmäisiksi, koska herra suurin koirista eli siis nopein. Oli kiva, kun tuomarina ollut Carina Kitti, teetti vain perus liikkeet > kolmio ja edestakaisin.

  Tässä kuva Luddesta kehän jälkeen.