Onpahan jäänyt tää blogin päivittäminen ihan nollille, mutta kirjottelen tänne aina sillon tällön, jos sattuu siltä tuntumaan...! :)  Ludde on käynyt pyörähtämässä kerran näyttelyissä tänä vuonna ja sitten ollaan käyty parissa junnukisoissa.

Helsingissä järjestetty Aptus Show oli jälleen kerran menestyksekäs tai ainakin mun odotukset ERInomaisesti täyttävä ja ylittävä! Tuomarina ollut italialainen Paolo Dondina jakoi todella niukasti erejä labbiksille, jotka olivat ennen portugeeseja. Olin aivan varma, että Ludmu saa kanssa EH talvinenunsa takia.. Toisin kävi ja ERI tuli sekä PU2 ja vara-cacib! JES olin niin iloinen että kävi näin.. ilmotan Ludden vielä jonnekki näyttelyyn loppukesälle tai alkusyksyyn. Voi olla että herra käy muutamassakin näyttelyssä ja menettää sitten karvansa. Pitäis alkaa pikkuhiljaa kyllä päättämään, koska ilmottautumiset menee.

Koira pääsi viiiihdoin heittämään talviturkkinsa pois. Oltiin tänään Ludden kanssa lenkillä semmosessa paikassa, että pystyin päästämään sen veteen. Eka asia mitä teki oli, että työnsi naaman veteen ja tutkiskeli pohjaa pää korvia myöten uppeluksissa!! Sitten heitin sille keppiä veteen aina välillä matalaan ja välillä syvemmälle... JA SEHÄN LÄHTI UIMAAN !!! Mitä ihmeettä ? Ludde ei ui eikä tosiaankaan sukella :-D !!! 
Ehkä jääkarhusta on vihdoin kuoriutumassa vesikoira....?

Ei ollut kameraa mukana, mutta yritän suunnitella ens kerran niin, että saan otettua kuviakin. Oltiin molemmat märkiä ja hiekkaisia (erit. koira) mutta hauskaa oli ja tosi lämmintä!

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE KOIRATUTUILLE JA -IHMISILLE ! :)