Huomenna alkaa vihdoin (?) arki. Ihanaa, kun pääsen taas lenkkeilemään Ludmun kanssa, olen ollut korkeassa kuumeessa edellisen viikon. Kesäloma meni taas jälleen kerran niin, että treenailu jäi, vaikka olin suunnitellut tokoilua.

Noh ei se mitään! Me ollaan nautittu koiruuden kanssa ihanasta lomasta. Ollaan oltu mökillä, uiskentelemassa yksin ja kerran Sesse kanssa, pelattu jalkapalloa ja hajotettu niitä muutama, nukuttu ja lenkkeilty. Ei siis mitään valitettavaa ole lomassa ollut. :) Molemmilla on nyt akut täynnä. Ludden lisääntynyt energia tosin johtuu varmasti vähän viilentyneestä ilmasta eikä lomailusta. :D

Kirjoitin viimeksi juhannuksena ja oltiin oltu uimassa. Kamera oli jäänyt kotiin, mutta seuraavalla kerralla se oli mukana! Tässä pari kuvaa siitä. Ihan pinkkinä nenä vielä tuolloin 1.7.

Tänään oli kamera kans lenkilla mukana, mutta laitan niitä kuvia tällä viikolla. Ainakin parhaani yritän.
Suomenlinnaan haluaisin lähteä Ludmun kanssa käymään, mielellään tällä viikolla. Toivottavasti keretään, sillä suunnittelin jo viime kesänä sinne retkeä koiran kanssa. Ah, rakastan niitä raunioita ja tuulta, Ludde varmasti myös!