Helsingin kv eli Aptus show

Pakattiin kimpsut ja kampsut kassiin ja lähdettiin kohti Helsingin jäähallia. Matka taittui tosi mukavasti bussilla ja ratikalla. Ludde on aiemmin ollut ratikassa, mutta vanhanmallisessa ja tänään, vaikka oli "uusi" ratikka niin meni silti ihan ennakkoluulottomasti sisään.Vaikka poikasella oli kurapuku, niin tulihan ne tassut ihan kuraisiksi.

Onneksi ne kerkesi kuitenkin kuivua melkein kokonaan ennen kehää. Sain lopulta karstattua ne siistiksi. Ludde oli tänään tosi kiva handlata! :)
Ludde oli tosi reipas, kun yleensä se vaan dallailee ja löntystelee. Tuomarina toiminut Jonna Niemenperä teetti perusliikkeitä; edestakaisin ja kolmio kaksi kertaa peräkkäin. Meillä meni sen verran hyvin, että pääsimme jatkoon kymmenen parhaan joukkoon. Jatkoon päässeet jaettiin kolmen ja neljän ryhmiin. Yksi ryhmä meni kerrallaan rivissä edestakaisin kaksi kertaa. Ludde riekkui ensimmäisellä kerralla, mutta toinen sujui oikein mallikkaasti. Tällä kertaa ei siis sijoituttu junnukehässä, mutta jäi tosi hyvä fiilis :) Ludde oli niin hieno.
 
Viimeksi oltiin virallisissa junior handler kilpailuissa yli vuosi sitten Tampereella. Vaikka ollaan käyty harjoittelemassa nyt keväällä aika monessa mätsärissä, ajattelin kuitenkin vain, että näillä mennään. Ja mentiinhän me aika pitkälle -ainakin yli odotusten.

Huomenna uudelleen jäähalille -tällä kertaa piirimestaruus-kisat ja tavallinen junnukehä. Linda ja Lulu-grandi on myös silloin paikalla :)