Käytiin kokeilemassa Sesse-portugeesin kanssa näyttelykuvioita Espoon keskustassa. Sesse oli oikein hieno ja teki kuviot tosi hyvin. Vähän hajut kiinnostaa, mutta namin avulla matka jatkui !
Ludde oli seinässä kiinni ja häiriköi.. se oli ihan mustasukkainen, kun en hänen kanssaan ollut. Sen mielestä mulla oli ihan väärä mies hihnan päässä !

Sovittiin Katjan kanssa, että voitais käydä jossain mätsärissä ennen Lahden näyttelyä, jos vaan keretään. Ei kyllä ole mitenkään pakollinen se mätsäri, mut vois olla ihan hyvää harjoittelua. Katsellaan.

Mentiin koirapuistoon näyttelykolmioden jälkeen, päädyttiin Kivenlahteen. Pojat olivat riekkuneet hihnassa, mutta jostain kumman syystä Ludden piti komentaa puistossa Sesseä ihan hampailla. Tosi outoa käytöstä siltä. Noh, koirapuistoon tuli pari venäjänvinttikoiraa, joista portugeesipojat sai leikkiseuraa. Borzoipojalla, Luddella ja Sessellä oli kolmestaan kimppakivaa . Ludde oli tosi nätisti myös Sessen kanssa eikä ärissyt enää turhia. Onnellin loppu siis. :)
Ja kiitos Katja kyydistä! :)