Ollaan vietetty tosi laiskaa kesälomaa. Mökkeily on todennäköisesti ollut Ludden mielestä paras juttu, myös muutamat kahlausreissut meressä on varmasti ollut mieleen.
Mökillä tehtiin pitkiä lenkkejä ja treenattiin ihan pikkasen keppejä ja tokoa, mutta vain pikkasen.. Ludde auttoi mökkihommissa kantamalla halkoja puukatokseen. Leluja tuli myös heiteltyä ja palloa potkittua paljon. Meidän mökkillä ei ole rantaa, joten Ludde ei päässyt siellä uimaan kertaakaan..

Elokuussa blogia tulee päivitettyä väkisinkin paljon, koska tapahtumia on tiedossa.
Ludden turkkia ollaan kasvatettu lähes vuosi ja nyt se on sitten tosi hieno! Olishan sen voinut ilmottaa näyttelyihin jo aikasemmin ja oli vähän tarkotuskin, mutta se vähän jäin. Elokuussa kuitenkin kehään!

Parit mätsärit on tulossa Helsingissä. Ainakin16.8. ollaan menossa Katjan ja Sessen (Smedegårds Salvation By Fire) kanssa Koneenkentälle. Todennäköisesti 13.8. mennään myös Lindan ja Lulun kanssa Tuomarinkartanossa järjestettäviin mätsäreihin.

Kasvattaja on ilmoittanut Ludden Vesikoirat ry:n luonnetestiin. Kiitos siitä hänelle! :)

"Lulu" (Afra z Kasetek) kävi heilastelemassa Ludden kanssa kesäkuun loppupuolella ja ollaan kuultu iloisia uutisia sekä Hannelelta että Sarilta, pentuja on tulossa!
Luddesta tulee siis iskä ja penujen odotetaan syntyvän viikolla 34-35.
Yhdistelmästä saa lisää tietoa Sarilta http://www.gotcha.fi/